Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Колодязна вода

Колодязна вода - цілюща волога з природних надр

Досі існують населені пункти, де колодязь є єдиним джерелом води для пиття, приготування їжі та побутових потреб. Вона завжди вважалася цілющою, здатною захистити від різноманітних захворювань. Однак насправді це не завжди так. Несприятлива екологічна обстановка, наявність різних виробничих підприємств, які відходами своєї діяльності забруднюють навколишню природу, можуть забруднювати також водні джерела та перетворювати їх у місце, де зосереджено безліч бактерій та інших шкідливих елементів.

Для того, щоб дізнатися про хімічний склад колодязної води та визначити, чи безпечна вона для здоров'я людини, можна безкоштовно замовити її аналіз у компанії AKVO (Київ). А після отримання результатів лабораторних досліджень можна зробити висновок про те, чи придатна дана рідина для приготування їжі та вживання її для пиття.

Вода з колодязя - склад та властивості

Здавна криниці копали вручну лопатами. Сьогодні цей процес довіряють професіоналам, які мають спеціальну техніку. Залежно від того, на якій глибині знаходиться підземне джерело, вони бурять свердловину, що сягає кількох десятків метрів.

Найбільш корисною вважається вода, яка розташовується у верхніх ґрунтових шарах, тому що в ній кисень міститься у великій кількості. Але це можливо лише за умови, що навколо місця буріння відсутні поклади різних корисних копалин. Якщо ці умови не витримуються, підземний водний потік може мати у своєму складі підвищений вміст заліза або інших домішок. І тут існує можливість отримання не корисної, а шкідливої ​​здоров'я води.

Якщо таке трапляється, у компанії AKVO, розташованій у Києві, завжди можна купити:

  • пом'якшувачі та знезалізнювальні речовини;
  • проточні фільтри;
  • ультрафіолетові фільтри;
  • озонатори;
  • фільтри від накипу для побутової техніки та інше обладнання для водопідготовки.

Якщо ж у вашій місцевості немає промислових та інших екологічно небезпечних підприємств, то колодязна вода буде насичена різними макро-, мікроелементами, мінералами і надаватиме на здоров'я лише сприятливу дію. Природна вода не піддається різним методам дезінфекції, як водопровідна, тому для неї характерний приємний смак, що діє освіжаюче на організм.

У чому користь води з криниці?

Користь колодязної води очевидна. У ній міститься достатня кількість солей та мінералів, які добре засвоюються організмом. Вона набагато приємніша на смак, ніж вода з центрального водопроводу. Її склад природний, тому вона надає на організм лише сприятливий вплив.

Однак не варто забувати про те, що вживання колодязної води може мати і негативні наслідки, якщо вона перенасичена солями та мінералами. Крім цього, потрібне проведення регулярних робіт з чищення колодязя.

Важливо! Колодязна вода не завжди є абсолютно чистою речовиною. Її якість може бути величиною постійної, воно періодично змінюється під впливом зовнішніх чинників. Тому лабораторний аналіз необхідно проводити не рідше, ніж один раз на півроку. Якщо результати проведених досліджень вас не задовольняють, ви завжди можете придбати через інтернет-магазин akvo.com.ua обладнання для очищення та фільтрації. Ми пропонуємо лише сертифіковані системи водопідготовки від надійних вітчизняних та зарубіжних виробників.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 26.09.2022 р.
Ви можете замовити