Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Найкраща бутильована вода

Від якості питної води залежить здоров'я людини, адже цей ресурс споживається організмом у найбільших обсягах. У середньому доросла людина випиває 2-3 літри води на день. Деякі вважають за краще купувати бутильовану воду, так як водопровідна має погану якість. Чи варто пити таку воду, а також як її вибрати буде корисно дізнатися багатьом користувачам.

Які бувають види бутильованої води

Яку бутильовану воду краще купувати залежить від цілей та багатьох інших факторів. Для початку варто ознайомитись з асортиментом, щоб ваш вибір був якісним.

Бутильована вода буває:

  • Мінеральною - ділиться на лікувальну, їдальню, лікувально-їдальню, видобувається з природних джерел, зберігає свій корисний склад;
  • Мінералізованою штучно;
  • Очищеною — видобувається із природних джерел, проходить складне очищення перед розливом.

Вибираючи продукцію, варто враховувати обсяги. У продажу є пляшки від 0,33 до 19 л. Невелику пляшку зручно носити з собою, а для домашнього вживання можна взяти звичайну пляшку.

Як вибрати бутильовану воду

Визначити якусь бутильовану воду можна пити допоможе ряд критеріїв. Для початку слід вивчити опис виробника на етикетці. Важливо врахувати склад, місце добування води.

На те яка бутильована вода найкраща за якістю, впливає також пляшка, а точніше її матеріал. Не всі види пластику підходять для тривалого зберігання. На дні пляшки обов'язково вказується маркування пластику. Відповідними варіантами є ПЕТ, ДФП. Такі пляшки не впливають на якість вмісту навіть при тривалому зберіганні.

Добре буде подивитися, який у неї термін придатності. Чим більший обсяг пляшки, тим менший термін придатності води до вживання.

  1. Найбільш доступна за ціною хороша чиста бутильована питна вода - Bon Aqua від виробника Coca-Cola. В асортименті є середньо- та сильногазована вода, а також вода без газу.
  2. Glaceau Smartwater проходить процедуру випарювання, а після конденсації збагачується мінералами.
  3. Лікувальними властивостями володіє Боржомі. Це природна мінеральна вода вулканічного походження. За своїм типом вона належить до групи лікувально-столових гідрокарбонатно-натрієвих.

AKVO: КРАЩІ ПРОПОЗИЦІЇ

Усім відомий той факт, що з-під крана вода погана, і пити її не можна. Але багато виробників бутильованої продукції використовують саме її, попередньо очищаючи від домішок. У результаті виходить, що покупець значно переплачує.

Щоб не вибирати, яка вода буде бути найчистішою, можна піти іншим шляхом. Якість водопровідної води може визначити лабораторний аналіз води. А після визначення ступеня її забруднення, якість допоможе покращити професійне обладнання для очищення води, яке представлене у великому асортименті в нашому магазині. Воно допоможе забезпечити членів сім'ї чистою водою у достатній кількості, видаливши частки хлору, заліза та інших речовин.

З AKVO питна вода найкращої якості буде прямо у вашому будинку щодня, і не доведеться купувати бутильовану.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 23.07.2020 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити