Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Вода для новонароджених - все, що потрібно знати про очищення води

У кожного батька, що забрав малюка з пологового будинку додому, неодмінно виникає маса питань, що стосуються як годування, так і пиття дитини: чи можна давати новонародженому воду, яка вода підходить немовляті? У сучасній медицині існує думка, що малюкові, які вживають грудне молоко, можна зовсім не пити воду, а ось тим, хто перебуває на штучному харчуванні, давати пити воду потрібно обов'язково. У будь-якому випадку, питання очищення води виходить на перший план, так як вона використовується і для приготування сумішей, і для купання, а якість може позначитися на здоров'ї дитини.

Яку воду можна пити новонародженим

Багато батьків вважають, що ситуацію із відверто кажучи недостатньо чистою водою в трубах може врятувати кип'ятіння, але це не зовсім так. Під час кипіння руйнуються далеко не всі бактерії, плюс - залишаються шкідливі для дітей сполуки хлору, тому така вода для пиття новонародженого точно не підходить. Так само як і те, що береться з відкритих джерел - у ній можуть бути нітрати, бактерії та інші домішки з грунту.

Вибираючи, якою водою напувати немовля, частина батьків віддають перевагу бутильованій продукції, яка продається в супермаркетах та аптеках. Її не потрібно кип'ятити, але зберігатися у відкритому вигляді вона має в холодильнику і не більше доби. При цьому слід вибирати скляну тару або ємності з полікарбонату. Зважаючи на те, що дитина у віці місяць-два від народження п'є воду невеликими порціями, таке рішення є досить витратним. До того ж, не завжди можна бути до кінця впевненим як продукція.

Найбільш правильним рішенням визнано "приготування" чистої води в домашніх умовах за допомогою установки спеціальних фільтрів. Вода, що надходить із водопроводу, проходить якісну фільтрацію, після чого її можна без побоювань давати малюкові. Сучасні системи, що фільтрують, не тільки усувають різного роду забруднення, але ще й збагачують склад корисними мікроелементами, необхідними для маленьких дітей.

Перевага установки фільтра полягає ще й в економії – чиста вода, отримана після проходження фільтра, обходиться набагато дешевше, ніж та, що продається у торговій мережі. Вона відмінно підходить як для пиття новонародженому, так і для приготування їжі. Ви можете зовсім не переживати, навіть якщо ваша дитина зробить кілька ковтків під час купання. Чиста, прозора, із приємним смаком, вона буде корисна також підліткам і, власне, самим батькам. Єдине, що потрібно - стежити за терміном експлуатації елементів, що фільтрують, і вчасно проводити їх заміну.

Питна вода для новонародженого: вирішення проблеми з компанією AKVO

Компанія AKVO спеціалізується на реалізації якісного водоочисного обладнання. У нас ви можете вибрати та купити фільтр для води, включаючи системи багатоступеневого очищення, після яких вода буде не тільки придатною для пиття новонародженою дитиною, а й корисною. Щоб правильно вибрати систему, рекомендується провести попередній аналіз води, який спеціалісти AKVO проведуть у власній лабораторії, після чого підберуть найкращий варіант обладнання та, за бажанням замовника, здійснять монтаж.

У нашому інтернет-магазині ви знайдете багато високоякісних фільтрів таких відомих виробників, як Bluefilters, Aquafilter, Ecosoft, Puricom та ін. Замовлення можна оформити на сайті з доставкою в будь-який регіон України.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 14.02.2019 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити