Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Шкода вугільних фільтрів для води

Значне забруднення навколишнього середовища, стічних вод та інші причини призвели до того, що вода стала непридатною для використання. Все тому, що вона містить багато небезпечних забруднень та мікроорганізмів, шкідливих для здоров'я людини. Щоб вживати воду, яка наповнюватиме організм корисними мікроелементами, все більше сімей у квартирах та заміських будинках встановлюють спеціальні системи очищення води. Досить великою популярністю серед користувачів у всьому світі користуються вугільні фільтри.

Використовувати сорбент у різних галузях промисловості стали понад сто років тому. З розвитком технологій застосування тільки розширювалося завдяки унікальним якостям даної речовини. Вугільні фільтри для води добре себе зарекомендували, адже сорбент ідеально очищує воду від шкідливих домішок. Їх використовуються як очищення при використанні води з центрального та автономного водопостачання. Про сорбент, як очищувач води, ведеться багато суперечок, адже існує думка, що разом з корисними властивостями ця речовина очищає воду від корисних мікроелементів. Щоб розібратися з цим питанням, слід детальніше ознайомитись із принципом роботи вугільних фільтрів.

ВУГІЛЬНИЙ ФІЛЬТР ДЛЯ ВОДИ: КОРИСТЬ І ШКОДА

Принцип роботи даних фільтрів полягає у наповненні систем активованим вугіллям, яке спочатку проходить термічну обробку, потім активацію з розкриттям пір, після чого отриманим сорбентом заповнюють картриджі. У свою чергу, сорбент при попаданні води в пристрій очищає її від таких шкідливих показників:

  • Неприродний колір, запах, смак;
  • Іржа;
  • Механічні домішки;
  • Залишки хлору;
  • Мікроорганізми;
  • Органічні сполуки.

Для побутового чи промислового використання найчастіше вибирають: фільтри-глечики, проточні системи, фільтри на кран, системи колонного та кабінетного типу та фільтри зворотного осмосу. Підбирають їх, враховуючи багато факторів: кількість користувачів, спосіб експлуатації, спосіб використання води та її якість.

Гранули, пори меншого розміру вугілля забезпечують більш тонке та ефективне очищення. Також варто звертати увагу на твердість сорбенту, так як твердіша речовина сприяє тривалому терміну служби самого фільтра.

Шкідливість вугільної установки для організму людини полягає в тому, що разом із шкідливими мікроорганізмами система виводить і корисні речовини. Однак сучасні надійні компанії враховують цей факт і пропонують для використання комбіновані, багатоступінчасті моделі систем зі спеціальними мінералізаторами, що забезпечують очищену воду необхідними елементами.

AKVO – ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН З ЕФЕКТИВНИМИ І ЯКІСНИМИ СИСТЕМАМИ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ

Якщо вам необхідно проводити водопідготовку, очищення питної води або води для побутового застосування, а також підготовку води для промислового призначення, в компанії AKVO допоможуть вирішити це питання швидко, якісно та ефективно. Ми запропонуємо найкращі вугільні або інші водоочисні установки від світових брендів за прийнятною ціною. Спочатку проведемо аналіз води, потім підберемо необхідне обладнання, здійснимо монтаж, у разі потреби, дамо рекомендацію щодо належного користування та своєчасної заміни картриджів.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 07.07.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити